marți, 19 martie, 2024

Inca o TRAGEDIE! Un om a murit, 4 sunt grav raniti, intr-un accident in care a fost implicat si un TIR: Traficul e BLOCAT pe DN 1C- FOTO

Distribuie:

Publicat:

O persoană a murit și patru au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, duminică, pe DN 1 C în localitarea Coplean, județul Cluj, după ce un autoturism a intrat sub un TIR, traficul rutier fiind blocat, transmite coresponentul MEDIAFAX.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că în accident au fost implicate trei autovehicule – un autoturism, o autoutilitară și un TIR, accidentul fiind produs din cauza vitezei neadaptate în curbă.

”O persoană a decedat și patru sunt rănite într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1 C în localitarea Coplean, județul Cluj, după ce un autoturism a intrat sub un TIR. Din cauza vitezei neadaptate în curbă, un autoturism a pătruns pe sensul opus, a lovit autoutilitara și ulterior TIR-ul. Persoana decedată este pasager, celelalte 3 rănite grav sunt conștiente, toate din autoturism”, au spus sursele citate.

Traficul rutier în zonă este blocat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img