marți, 19 martie, 2024

Inca un scandal zguduie sistemul medical! Mascatii au descins in forta la mai multe locatii

Distribuie:

Publicat:

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), impreuna cu politistii, fac luni perchezitii intr-un spital din Targu Mures si la locuinta unui medic cercetat dupa ce ar fi cerut de mai multe ori mita unor pacienti ca sa-i opereze. Perchezitiile vin la aproape un an dupa sesizarea facuta de un fost pacient al medicului.

Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, in acest caz o persoana a facut denunt la sediul DGA Mures in 3 mai 2017. Fostul pacient s-a plans ca un medic specialist chirurgie cardiovasculara din cadrul unui spital din Targu Mures i-a cerut o suma de bani pentru realizarea unei interventii chirurgicale. Denuntul a fost inregistrat la Parchetul Tribunalului Mures, conform News.ro.

"Dosarul penal vizeaza savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata de catre un medic specialist chirurgie cardiovasculara din cadrul unei unitati medicale din Targu Mures, constand in aceea ca, in repetate randuri, acesta a conditionat actul medical, respectiv operatii asupra unor pacienti, de primirea unor sume de bani”, transmite DGA.

CITESTE SI: EXPLOZIV! Lovitura soc in lumea interlopilor din Iasi! Un golan scolit in Roma a fost executat intr-un dosar al DIICOT! Tradat de fetele lui!

• Nu a durat prea mult pana a pus pe roate aceasta afacere • Banii au inceput sa curga destul de repede, iar reteta parea sa fie una perfecta • La finalul saptamanii trecute, judecatorii de la Tribunalul Iasi l-au condamnat pe unul dintre golanii din Pacuret care vindeau fete in Italia pentru prostitutie la executarea unei pedepse de 11 ani de inchisoare • Pentru doua dintre fetele traficate, judecatorii au sustinut ca nu sunt probe suficiente pentru condamnare • In rechizitoriu sunt descrise fapte ingrozitoare comise de Cristian Mircea

Cristian Mircea, cunoscut in lumea interlopa sub numele de Katy, si-a castigat renumele de mare traficant de persoane dupa ce a reusit sa determine mai multe tinere sa se prostitueze pentru el la Roma. Le promitea locuri de munca bine platite acolo in restaurante sau hoteluri, dupa care le obliga sa-si vanda trupul pentru el. CONTINUARE

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img