joi, 28 martie, 2024

Incendiar! Compania OMV Petrom, condamnata pentru ucidere din culpa!

Distribuie:

Publicat:

Compania SC OMV Petrom SA a fost condamnata la amenda penala si plata unor daune morale pentru ucidere din culpa.

Judecatoria Ploiesti a decis, marti, ca OMV Petrom sa fie sanctionata penal cu 380.000 de lei si daune morale de 135.000 euro, dupa decesul unui copil care a inhalat gaze de la o sonda ce nu avea gard de protectie, scrie Agerpres.

Totodata, activitatea la sonda nr. 536 Aricestii Rahtivani a fost suspendata pe o perioada de sase luni.

Decizia nu este definitiva, putand fi atacata in termen de zece zile de la comunicare. 

CITESTE SI: Ionut avea 40 de ani, era miner si avea o fiica de 15 ani, In urma cu putin timp a fost gasit spanzurat. Socant ce a scris in biletul de adio! Sotia lui o sa fie urmarita toata viata

Un miner din Gorj in varsta de 40 de ani s-a spanzurat din cauza dorului de sotie. Femeia era plecata la munca in strainatate si venea acasa destul de rar.

Ionut Bostinaru si sotia lui au impreuna o fiica in varsta de 15 ani. El a fost gasit spanzurat astazi intr-o anexa a gospodariei lui. Apropiatii au gasit si biletul de adio scris de el si au trait un adevarat soc. In biletul de adio, Ionut Bostinaru le-a cerut iertare sotiei si fiicei. De asemenea, a precizat ca vrea ca mama fiicei lui sa vina acasa.

Potrivit gorj-domino.ro, intre Ionut Bostinaru si sotia lui existau tensiuni iar minerul intrase in depresie. Totul a pornit dupa ce ea a plecat sa munceasca in strainatate, lucru cu care el fusese de acord.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img