vineri, 19 aprilie, 2024

UPDATE – Incendiu la Budu, Stanilesti: batrana in stare grava, transportata direct la Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Final interventie incendiu Stanilesti: Astazi, in jurul orei 08:00, Dispeceratul comun ISU-SAJ al judetului Vaslui a fost anuntat despre producerea unui incendiu de casa, in localitatea Budi Cantemir, comuna Stanilesti.

Din primele informatii furnizate de apelant, in interiorul casei s-ar afla si o persoana. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD cu un echipaj de prim-ajutor si o autospeciala de prima interventie si comanda, cu 10 subofiteri si un ofiter din cadrul Sectiei de Pompieri Husi. Totodata, la fata locului a fost directionata si ambulanta SMURD de Terapie Intensiva Mobila de la Vaslui, incadrata cu medic. La sosirea pompierilor militari, victima se afla in exteriorul casei si era inconstienta. A fost preluata de catre paramedicii militari si predata echipajului cu medic. Incendiul se manifesta in interiorul casei, la o camera cu destinatia de bucatarie, precum si la acoperis, cu risc de propagare la intreaga casa, formata din 3 camere si un hol. In urma evenimentului au ars bunurile din bucatarie: mobilierul, tavan din lemn circa 16 mp, 3 usi din lemn si diverse textile precum si aproximativ 35 mp de acoperis pe structura din lemn si invelitoare din tabla. S-au degradat in frigider, un geam si bunurile din dormitorul casei. Imprejurarea determinanta care a condus la generarea acestui incendiu a fost, cel mai probabil foc deschis in spatii deschise (aprinderea focului cu substante inflamabile – benzina de catre proprietara).

 

STIREA INITIALA: Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata in localitatea vasluiana Budu, comuna Stanilesti. O batrana in varsta de aproximativ 70 de ani a fost scoasa de pompieri in stare de inconstienta si cu arsuri pe 80-90% din suprafata corpului. Femeia a fost preluata de echipajul SMURD Husi, care a plecat direct spre municipiul Vaslui. Pe drum se va intalni cu echipajul de Terapie Intensiva Mobila (TIM) .

La fata locului sunt acum pompieri din cadrul Sectiei Husi, care actioneaza pentru lichidarea incendiului.

VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img