marți, 19 martie, 2024

Incendiu la o locuinta din localitatea Chersacosu: focul a fost provocat chiar de proprietar – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Proprietarul casei a aprins niste materiale textile in interior, iar flacarile s-au extins de acolo. Au fost distruse toate bunurile din doua camere (doua ferestre termopan, mobilier si diverse textile) si s-au degradat circa 40 mp de acoperis, pe structura din lemn si invelitoare din azbest.

“Incendiul a fost anuntat prin sistemul unic pentru apeluri de urgenta, la ora 18.22. La fata locului s-a deplasat Sectia Husi, cu o autospeciala de lucru, cu apa si spuma, si 6 subofiteri. Flacarile au distrus toate bunurile din doua camere (doua ferestre termopan, mobilier si diverse textile) si s-au degradat circa 40 mp de acoperis, pe structura din lemn si invelitoare din azbest. Cauza probabila a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere, in scopul generarii incendiului. Concret, proprietarul a dat foc la niste textile in interiorul casei”, a declarat Petru IFTENE, purtatorul de cuvant din cadrul ISU VASLUI.

STIREA INITALA: In urma cu putin timp, pompierii Sectiei Husi au fost solicitati sa intervina la un incendiu, produs la o locuinta din localitatea vasluiana Chersacosu, comuna Stanilesti. Potrivit primelor informatii, se pare ca focul ar fi fost provocat chiar de catre proprietar, care se afla in stare de ebrietate. La fata locului s-a prezentat o echipa mixta, formata dintr-un politist si un jandarm. 

O mare parte din locuinta a fost afectata de foc. VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img