joi, 28 martie, 2024

Incendiu la o locuinta din localitatea Harsova comuna Delesti

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de joi,5 mai, in jurul orelor 23:13, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu  produs la acoperisul unei locuinte din localitatea Harsova din comuna Delesti.
La locul producerii evenimentului, s-a deplasat un echipaj cu o autospeciala de stins incendii cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Vaslui, iar in urma recunoasterii s-a constatat ca incendiul se manifesta flacara deschisa la nivelul acoperisului, riscand generalizarea acestuia la nivelul intreagii locuinte si la o anexa.

Imediat dupa recunoastere, s-a actionat pentru localizarea si lichidarea incendiului concomitent cu protejarea bunurilor expuse incendiului.

In urma evenimentului, din fericire nu au fost victime, iar datorita inteventiei prompte a echipajelor de stingere, incendiul a fost localizat in faza de dezvoltare a acestuia, pagubele limitandu-se la aproximativ 50 mp de acoperis din tabla pe astereala din lemn si diverse materiale textile si de consum depozitate in podul locuintei. 

Cauza probabila care a putut genera incendiul a fost cosul de fum deteriorat sau neizolat corespunzator fata de materialele combustibile (lemn) al unui cazan termic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img