luni, 18 martie, 2024

Incendiu masiv la Oltenesti . Zeci de hectare de vegatatie uscata au ars – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sectia de pompieri Husi a intervenit miercuri, 22 ianuarie,  cu o autospeciala de stingere cu apa si un echipaj specializat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetatia uscata din localitatea Vinetesti, comuna Oltenesti. Actiunea a fost condusa de inspectorul sef al ISU Vaslui, col. Ciprian Mihai Mitrea.

La sosirea echipajului de interventie, incendiul se manifesta la vegetatia uscata pe o suprafata foarte mare. Imediat, la fata locului a mai fost adusa in sprijin inca o autospeciala. Au intervenit si serviciile voluntare pentru situatii de urgenta din comunele Oltenesti si Muntenii de Jos.

La aceasta ora, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Podul Inalt" al Judetului Vaslui are deplasate la fata locului patru autospeciale. Incendiul este localizat si se actioneaza pentru lichidarea ultimelor focare. Chiar si dupa ce incendiul va fi lichidat, avandu-se in vedere codul galben de vant, comandantul actiunii a hotarat ca peste noapte sa ramana un echipaj de pompieri care sa supravegheze zona. Suprafata afectata de incendiu este de ordinul zecilor de hectare, dar o suprafata exacta va putea fi calculata abia maine, pe lumina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img