vineri, 29 martie, 2024

Update pagube in urma incendiului de pe strada Cotroceni din Husi -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Update pagube in urma incendiului de pe strada Cotroceni din Husi -FOTO

 

UPDATE : Secția de Pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale (1 ASAS și 1 ambulanță tip B2, EPA) în  dimineata zilei de marti, 29 ocotombrie, localitate, pe strada Cotroceni, Nr.47, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, proprietate privată. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență într-o cameră de locuit și pe un hol, riscând să se extindă la alte două camere și către acoperiș.

Au ars: două canapele, un fotoliu, o masă din lemn, un dulap din lemn, un PC, un TV, o casă de marcat, un geam, o ușă, un tablou electric, un receiver TV, diverse textile și documente.

Cauza probabilă de producere a incendiului: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

Sursa aprinderii: efectul termic al curentului electric.

STIREA INITIALA : Pompierii Sectiei Husi, au intervenit in aceasta dimineata pe strada Cotroceni din municipiul Husi pentru a lichida un incendiu la o locuinta . Din fericire nicio persoana nu a fost ranita . Cauza cea mai probabila pentru izbucnirea focului a fost un scurt circuit electric la un aparat electrocasnic . O camera a fost distrusa, iar fumul a afectat 90 % din locuinta. Proprietarul locuintei, Trotil, cum il stiu oamenii din zona, nu era acasa .Se afla la spital la Iasi pentru niste probleme medicale . Interventia pompierilor a fost ingreunata de starea drumului ,deoarece in zona firma Viacons Rutier Husi, efectueaza lucrarile de reabilitare a drumului .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img