vineri, 29 martie, 2024

Incep lucrarile la Stanilesti. Primarul Zaharia ne ofera detalii – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Liviu Zaharia, un primar liberal care a reusit sa castige alegerile locale prin seriozitatea de care a dat dovada, a muncit din greu si a izbutit. Desi nu poate atrage fonduri europene din cauza unei mosteniri nefaste ale fostei conduceri a comunei, edilul comunei vasluiene Stanilesti, impreuna cu echipa sa din primarie a reusit sa obtina prin cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL II), o suma de peste un milion doua sute de mii de euro pentru lucrari de modernizare a infrastructurii ( asfaltare strazi). Practic in cele 3 localitati ( Poganesti, Gura Vaii si Stanilesti) ale comunei vasluiene, pe un numar de 16 strazi vor fi turnati aproximativ 5 kilometri jumatate de strat asfaltic. Lucrarile sunt efectuate de firma huseana Viacons Rutier Husi si sunt in deplina desfasurare.

“ Am muncit mult chiar de la inceperea mandatului, mi-am dat silinta si alaturi de echipa mea am reusit sa obtinem o suma frumoasa de bani pe care ii folosim la modernizarea strazilor. Ne-am propus sa lucram cate putin in fiecare localitate pentru ca scopul nostru este ca creeam un minim confort tuturor celor care locuiesc in comuna noastra. Fie ca vorbim de Gura Vaii, Poganesti ori Stanilesti. Am inceput cu arterele principale in acest moment si cred cu tarie ca vom reusi sa obtinem finantarea si pentru al doilea proiect si vom duce lucrurile la bun sfarsit. Sa nu uitam ca la momentul cand am preluat aceasta administratie datoriile erau de peste 8 miliarde lei vechi. Am reusit sa achitam o jumatate din suma datorata si in urmatoarea perioada vom achita si debitul restant. Le multumesc persoanelor din comuna Stanilesti ca mi-au dat aceasta sansa de a lucra pentru bunastarea domniilor lor. Lucrurile nu se vor opri aici, avem planuri mari in ceea ce inseamna dezvoltarea comunei noastre .” declara pentru bzv.ro, Liviu Zaharia – primarul comunei Stanilesti.

Ba mai mult, primarul vasluian Liviu Zaharia lucreaza la un al doilea proiect care are o valoare de peste 2 milioane de euro prin care va moderniza nu mai putin de 7 kilometri de drum ( asfalt plus trotuar ).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img