vineri, 26 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Ambasadorul Hans Klemm se amestica, din nou, in treburile interne ale Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Statele Unite ale Americii au anumite ingrijorari fata de propunerile de modificare a legilor Justitiei si apreciaza ca acestea ar putea “inversa” parcursul Romaniei in ceea ce priveste statul de drept, a declarat joi ambasadorul SUA la BucurestiHans Klemm.


“Statele Unite au anumite ingrijorari fata de propunerile Ministerului Justitiei. Mi-am exprimat aceste ingrijorari in mod privat, cu ministrul sau cu alti membri ai Guvernului, si am facut lucrul acesta public, intr-o declaratie oficiala”, a afirmat Hans Klemm, care s-a aflat la Global SOF Symposium Europe.

El a evidentiat ca declaratia oficiala privitoare la propunerile de schimbare a legilor Justitiei a fost emisa in numele tarii sale.

“Vreau doar sa subliniez ca acea declaratie, pe care am transmis-o pe 29 august, nu a fost transmisa in numele meu, in numele Ambasadei SUA la Bucuresti, ci a fost transmisa in numele Statelor Unite ale Americii. Guvernul Statelor Unite ia propunerile ministrului Justitiei in serios, este profund ingrijorat”, a punctat acesta, conform Agerpres.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img