News Flash:

INCREDIBIL! BOR este pregatita sa ajute refugiatii

3 Septembrie 2015
900 Vizualizari | 1 Comentarii
Biserica Ortodoxa Romana s-a declarat joi gata sa-i ajute pe refugiatii care vor ajunge in Romania, precizand ca pentru crestini exista datoria de a-si ajuta aproapele "indiferent de credinta acestuia".

"Atunci cand aproapele nostru se afla in dificultate, din cauza unor conflicte sangeroase care se produc in tara sa de origine, noi, in calitate de crestini, avem datoria sa-l ajutam indiferent de care este credinta sau cultura sa",  a declarat purtatorul de cuvant al BOR, Constantin Stoica. "Biserica va sprijini autoritatile atunci cand Romania va primi refugiati", a adaugat el, declarandu-se impresionat de "criza umanitara aflata in plina desfasurare".

Constantin Stoica a reamintit ca BOR a organizat inca din 2014 o colecta de fonduri pentru ajutorarea victimelor conflictului din Siria, reusind sa adune aproximativ 500.000 de euro. Romania, care nu face inca parte din spatiul de libera circulatie Schengen, a fost pana in prezent ocolita de valurile de refugiati care bat in aceste zile la portile Europei. Insa, dupa acordul liderilor europeni cu privire la mecanismul de repartizare voluntara a 60.000 de solicitanti de azil in cursul urmatorilor doi ani, Bucurestiul s-a oferit sa gazduiasca aproximativ 1.800 de refugiati incepand din luna noiembrie, pentru a mai ridica presiunea care apasa asupra unor tari, indeosebi Italia si Grecia. Conform consilierului prezidential insarcinat cu politici europene Leonard Orban, acesti refugiati vor fi repartizati in sase centre unde vor fi gazduiti timp de doi ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

adi  | #3309
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 35 queries | Mysql time :0.043886 (s)