marți, 19 martie, 2024

INCREDIBIL! Daca esti imbracat asa, nu vei putea merge cu avionul! O companie aeriana INTERZICE accesul pasagerilor imbracati in acest obiect vestimentar

Distribuie:

Publicat:

Un articol din regulamentul de zbor al companiei aeriene United Airlines a pornit o intreaga controversa pe Twitter. Iata motivul inedit pentru care compania aeriana interzice accesul pasagerilor imbracati in pantalonii de tip colanti.

Scandalul a pornit de la un mesaj postat pe Twitter, care anunta ca cei de la compania aeriana United Airlines nu permit unor fete imbracate in pantaloni colanti sa urce la bordul unui avion. Compania a raspuns prompt, amintind ca are dreptul de a interzice anumiti pasageri daca tinuta acestora nu este corespunzatoare, scrie Business Magazin. Compania aeriana a precizat ca acei pasageri nu indeplineau normele politicii lor de dress code, dupa ce mai multi utilizatori ai retelei de socializare Twitter au reactionat negativ.

Pasagerii de azi-dimineata nu indeplineau normele politicii noastre de dress code, ce trebuie sa aduca beneficii liniei aeriene“, au precizat reprezentantii companiei.

Neintelegerea provine de la un articol vechi din regulament, care stipuleaza ca angajatii trebuie sa se prezinte intr-un mod care sa reprezinte compania intr-un mod corespunzator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img