vineri, 19 aprilie, 2024

Incredibil! Discutii incendiare la telefon! Traficantii de carne vie vorbeau despre cum s-au ”prafuit” cu Alex Velea si Puya

Distribuie:

Publicat:

Doi barbati care sunt acuzati de trafic de carne vie – Ionel Anton, cunoscut in lumea interlopa sub numele de ”Lupul”, care, in trecut, a facut parte din gruparea ”Sportivilor” si Mihail Antonio Ibanescu – au discutat la telefon despre un eveniment inedit. Ibanescu a povestit cum s-ar fi ”prafuit” la Roma impreuna cu… Alex Velea si Puya.

Din discutia celor doi interlopi a reiesit ca, timp de patru zile, artistii si cei care ii insoteau s-ar fi inchis in camerele de hotel in care s-au cazat la Roma. Unul dintre cei doi traficanti de carne vie a povestit, cu lux de amanunte, un moment demn de cascadorii rasului al carui protagonist ar fi fost Alex Velea. Potrivit spuselor acestuia, iubitul Antoniei s-ar fi pierdut de prietenii lui, intr-un tren din Italia. 

„A pierdut ca prostu’ buletinul, era rupt”
”I.M.A.- Ba! Eu m-am dus cu Puya, cu Alex Velea si cu inca patru la Roma, am stat o saptamana…si dupa aia ajunsesem dupa patru zile, ba, stii ceva, hai sa desemnam cate unu, sa iasa unu din camera sa se duca. Unu’ sa vada Pantheonu, unu’ sa vada  alea, ca sa  facem si noi poze sa le dam de la unu’ la altu’ sa spunem ca am fost toti in excursie. Ca noi nu stiam decat cum e in camera 216, camera 214 si 203. Noi nu iesisem din hotel dupa patru zile, esti nebun la cap?”

”A.I.- (rade)”

”I.M.A.- Eu cu Velea, cu niste prieteni de-ai mei, cu Puya si cu… eram o brigada de zece insi. Cand am ajuns la aeroport era (neinteligibil) si noi patru insi dupa ea, stateam cu ochelari la ochi in sir indian. L-am pierdut pe Velea ca si-a uitat buletinul, si l-am pierdut in tren. Nu putea sa treaca nici sa urce in avion, nu putea iasa nici inapoi ca a pierdut ca prostu buletinul, era rupt”, este doar o parte din discutia dintre cei doi interlopi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img