vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! DNA a MINTIT in legatura cu RomaniaTV – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un membru al Consiliului National al Audiovizualului relateaza o intamplare din ultima sedinta a institutiei. Radu Herjeu, membru titular al CNA, dezvaluie ca reprezentantii DNA ar fi mintit in legatura cu solicitarile venite de la Romania TV.

“Live text CNA: Este absolut halucinant. Colegul Jucan a intrebat DNA daca a primit vreo solicitare de la Romania TV pentru un punct de vedere legat de dezvaluirile lui Ghita in perioada 19 dec – 16 ian. Raspunsul a fost clar: nu s-a primit nicio solicitare!!! In momentul in care postul a facut dovada ca a trimis 3 (trei) solicitari, pe 28 dec, 9 si 13 ian, DNA a ‘descoperit’ si ea ca le-a primit! La care n-a raspuns!”, scrie Herjeu pe Facebook.
Romania TV a prezentat in ultimele doua luni inregistrari video cu Sebastian Ghita, care o acuza pe Laura Codruta Kovesi de fabricarea de dosare, legaturi cu servicii secrete straine, corespondente secrete si relatii nepotrivite cu functia pe care o ocupa. Postul TV trebuia sa fac dovada, la CNA, ca a solicitat punctul de vedere al tuturor persoanelor implicate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img