vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! DNA si-a interceptat propriul procuror in timp ce ameninta ca ii scoate dintii unui inculpat! DNA: “Vreau sa mai vorbesc cu golanul asta odata. Vreau sa ii dau un cap in gura”

Distribuie:

Publicat:

Cazul procurorului DNA Ploiesti Mircea Negulescu nu este unul izolat!

Asa cum a certificat si fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu exista mai multi procurori in DNA cu comportament golanesc care nu stiu sa faca dosare decat daca injura, ameninta sau pun presiune. Lumeajustitiei.ro va prezinta in premiera cazul procurorului DNA Paul Silviu Dumitriu (foto 1) actual adjunct al Sectiei a II-a din DNA, fost consilier al ministresei de trista amintire Monica Macovei. Amintim ca acest Dumitriu, alaturi de vestitul Cristi Vasilica Danilet au fost magistratii care, in 2005, la ordinul lui Macovei au facut parte din Comisia de control a arhivei SIPA.

Culmea, procurorul Paul Dumitriu a fost interceptat in timp ce avea o discutie ca un interlop, pe un mandat emis de colegul sau de birou, procurorul Marin Nicolae (foto 2). Astfel, potrivit proceselor verbale din 18.03.2013 si 14.03.2014 din dosarul 435/P/2012 au fost redate in forma scrisa 90 de convorbiri telefonice si tip SMS cu inculpatul Manolachi Dan Emil, comisar sef DNA, nimeni altul decat politistul de judiciar al procurorului Paul Dumitriu. In cazul acestor interceptari au fost surprinse si discutii intre comisarul Manolachi si procurorul Dumitriu, care releva cum vorbeau acesti baieti despre persoanele pe care le anchetau in 
dosarele lor. Limbajul procurorului Paul Dimitriu este cutremurator. Cum poate sa se exprime asa un procuror DNA de la care te-ai astepta sa fie un exemplu in societate? Acesta ii cerea comisarului Manolachi sa il anunte pe un “golan” sa vina la declaratii la sediul DNA ca “vreau sa ii dau un cap in gura”. Si nu a spus-o o singura data!

Pentru cine nu stie, comisarul sef Manolachi a fost trimis in judecata de DNA si condamnat (el se afla in prezent in penitenciar pentru ca ar fi divulgat informatii secrete din dosare). In editiile urmatoare vom publica o declaratie incendiara a comisarului Manolachi impotriva unui procuror DNA pe care il acuza de presiuni si amenintari in prezenta unor ofiteri SRI.

Stenogramele cu fostul consilier al Monicai Macovei:

“Dumitriu Paul
: Dumneavoastra mai aveti numarul lui Lemnaru?

Manolachi Dan Emil: Lui Lemnaru?

Dumitriu Paul: Da.

Manolachi Dan Emil: A, asta de la ADP?

Dumitriu Paul: De la ADP sector 2, ca uitati, tocmai ce am audiat in dosarul asta cu procurorii si m-a aparut o informatie pe Ionut Olteanu si vreau sa mai vorbesc cu golanul asta o data.

Manolachi Dan Emil: O! I-auzi! Interesant. (…) Il am eu pe telefonul asta pe care vorbim acuma, il notez eu pe ceva si va sun eu imediat si vi-l spun.

Dumitriu Paul: Nu, nu, nu. Rugamintea mea e sa-l sunati pe Lemnaru si sa-i spuneti ca luni la ora 10.00 sa se prezinte la sediul DNA. Dar nu-i spuneti pentru ce, spuneti decat ca in dosarul vechi domnul procuror vrea sa discute ceva cu dumneavoastra, fara sa-i dati prea multe elemente, ca vreau sa-i dau un cap in gura. (limbaj trivial). (…)

Manolachi Dan Emil: Am vorbit acum cu directorul.

Dumitru Paul: Da.

Manolachi Dan Emil: Si a zis ca nu este in localitate, in Bucuresti. El a zis ca de-abia joi ajunge. (…) A zis ca vine, nicio problema, dar cel mai devreme poate sa vina joi.

Dumitriu Paul: Ok.

Manolachi Dan Emil: Ce sa-i… eu am zis… eu am stabilit cu el, in principiu, joi la ora 10 dimineata.

Dumitriu Paul: Joi la ora 10, da? Ok. Asta e! Dar pe unde e? Nu v-a zis pe unde e (limbaj trivial). (…) Oricum sa nu-i spuneti ca… pe chestia cu Olteanu, asa tot pe chestia veche.

Manolachi Dan Emil: N-am, n-am nicio… nu-i explic eu la telefon de genul asta.

Dumitriu Paul: Deci, sa vina, ca vreau sa-i dau un cap in gura.

Manolachi Dan Emil: Am inteles.

Dumitriu Paul: Bine.

Manolachi Dan Emil: Sunteti pe post de stomatolog acum, da? Mult bine. Sa traiti! “

Sursa: www.luju.ro 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img