vineri, 26 aprilie, 2024

Incredibil! El este cel mai norocos student din Iasi! Are 10 pe linie la facultate si este un tip carismatic! Ieri dimineata a cazut de la etajul patru si nu a patit nimic!

Distribuie:

Publicat:

Noroc incredibil pentru un student care a cazut de la etajul al patrulea dintr-un camin din Tudor • A cazut în gol dupa o petrecere cu mult alcool si droguri • Toti colegii si profesorii au numai cuvinte de lauda la adresa tânarului în vârsta de 19 ani • Are nota 10 pe linie si nimeni nu se astepta la asa ceva • Baiatul a scapat cu viata ca prin minune • Colegii baiatului spun ca nu poate fi vorba despre o tentativa de suicid

Cazul unui student botosanean, care studiaza la Facultatea de Mecanica din Iasi, din cadrul Universitatii Tehnice, a socat întreg mediul academic iesean si nu numai. Miercuri seara, dupa o petrecere presarata de alcool, la care s-a adaugat si o tigara cu Marijuana, Bogdan Cirdei, din comuna Copalau, judetul Botosani, a cazut de la etajul patru al caminului T10, din campusul Tudor Vladimirescu. Chiar daca se ridica si suspiciunea unei tentative de suicid, apropiatii tânarului spun ca acest lucru nu este posibil si ca de vina pentru acest incident este alcoolul pe care l-a consumat studentul.

Reprezentantii Universitatii sustin ca tânarul este un student model, care a surprins pe toata lumea prin rezultatele pe care le-a obtinut în primul an de facultate. Totodata, acesta ar proveni dintr-o familie buna, având rezultate bune la învatatura si pe parcursul liceului.

CONTINUAREA AICI—> BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img