joi, 25 aprilie, 2024

Incredibil! Fata lui Vadim Tudor, obligata sa restituie donatia primita de la milionarul Nick Radoi! Vezi cum s-a intamplat asta

Distribuie:

Publicat:

Fata cea mare a lui Vadim Tudor a fost nevoita sa restituie o donatie primita de la milionarul Nick Radoi prin intermediul cantaretei Andreea Antonescu.

Lidia Vadim Tudor a dat inapoi luni suma de 1.000 de dolari, cu promisiunea ca va da inapoi inca 1.000 de dolari.

Luni s-au implinit trei saptamani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar de atunci mai multe persoane au donat diverse sume de bani pentru continuarea proiectelor incepute de “Tribun”. Printre binefacatori s-a aflat si milionarul Nick Radoi, din SUA, care i-ar fi remis, prin intermediari, suma de 2.000 de dolari.

Lidia Vadim Tudor a intrat in direct “La Maruta” si a povestit cum a fost obligata sa dea banii inapoi. “Eu nu l-am intalnit si nici nu am vorbit personal cu domnul Nick Radoi.

Prin intermediul unei prietene de ale mele, si al Andreei Antonescu am primit suma de 2.000 de dolari, iar vineri m-a sunat sa dau banii inapoi. M-a sunat aceasta fata ca trebuie sa aduc banii inapoi ca s-a comis o neintelegere, i-am zis ca voi veni cu banii. Luni m-am prezentat la ea cu banii, mi-a spus ca sunt 900 de dolari in loc de 1.000. I-am numarat in fata ei si erau 1.000, si mi-a spus ca banii ii sunt necesari pentru un caz umanitar de la o alta televiziune. I-am spus ca voi veni si cu restul de 1.000 de dolari” a povestit Lidia Vadim Tudor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img