joi, 18 aprilie, 2024

INCREDIBIL! FILMUL complet al ACTIUNII! Iata cine este “POLITISTUL” care a snopit in bataie si calcat cu masina un barbat in plina strada!

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Iasi arunca acuzatii grave asupra unui politist • El sustine ca a fost batut si calcat cu masina de catre omul legii • Pana acum nu a putut spune cine este politistul bataus si totul pare o inventie de doi bani • Acest individ este victima unei agresiuni, insa ramane de vazut cine este autorul

Poveste cusuta cu ata alba la Iasi, dupa ce un barbat a ajuns la Spitalul "Sfantul Spiridon". Barbatul in varsta de 40 de ani, de loc din comuna ieseana A.I. Cuza, a ajuns la spital cu mai multe contuzii, vechi de cateva zile, si o fractura de gamba. Initial, barbatul le-a povestit medicilor ca a fost batut, iar mai apoi lovit de o masina.

Cand a fost intrebat cine i-a facut toate astea, barbatul a oferit un raspuns care i-a lasat si pe medici masca. El a spus ca a fost batut de un politist din Targu Frumos. Prea multe nu au avut medicii de aflat pentru ca Dan Buruiana, caci asa se numeste individul batut, avea o imbibatie alcoolica de 3 la mie.

"La Unitatea de Primire Urgente (UPU) din cadrul Spitalului «Sfantul Spiridon» din Iasi a ajuns un barbat in varsta de 40 de ani, policontuzionat in urma unei agresiuni veche de doua zile. El a declarat ca a fost lovit de un politist de la Targu Frumos. Prezenta un traumatism cranio-facial, o fractura de gamba, spunand ca a fost lovit cu masina si agresat de acelasi politist. Pacientul prezenta etilism acut, avant o alcoolemie de 3 la mie si a ramas internat la ortopedie", au precizat medicii de la Spitalul «Sfantul Spiridon» din Iasi. Din cate se pare, povestea nu este chiar asa.

 

A inventat totul?

Totusi, in toata povestea exista si un sambure de adevar. Dan Buruiana a ajuns la spital cu mai multe lovituri, insa ramane o intrebare pe buzele tuturor: l-a batut si calcat cu masina un politist? Aceasta afirmatie nu prea sta in picioare. Pe data de 18 martie Dan Buruiana s-a intalnit cu un amic, pe nume Stefan B., in satul Kogalniceni. Impreuna cu acesta ar fi plecat cu o masina spre un bar din satul Volintiresti, tot din comuna A.I. Cuza.

Concubina lui Dan Buruiana a povestit ca acesta a fost plecat cateva ore bune si nu stie ce s-a intamplat in tot acest timp. Din cate se pare, intre cei doi barbati a izbucnit un conflict dupa ce au consumat alcool. La un moment dat, Stefan B. l-ar fi scos fortat din masina pe Dan si a plecat, lasandu-l pe cel din urma in strada. Ce l-a determinat pe Dan Buruiana sa spuna ca a fost lovit si calcat cu masina de un politist, ramane de vazut.

 

Politistii din Iasi fac verificari. "Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi a dispus imediat efectuarea de verificari. In urma verificarilor, a reiesit faptul ca persoana respectiva nu a fost lovita sau accidentata de un politist", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Pana in acest moment, barbatul care a ajuns la spital nu a putut preciza daca exista sau nu politistul care sustine ca l-a lovit. Reporterii BZI va vor tine la curent cu intreaga ancheta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img