joi, 28 martie, 2024

Incredibil! Medicii au considerat-o depresivă, dar ea suferea de cancer! Cum s-a schimbat viața unei femei în numai o zi!

Distribuie:

Publicat:

O ieșeancă a fost suspectă de depresie. Medicul i-a dat medicamentație specifică. După câteva zile, a descoperit că are un nodul la sân. La scurt timp a fost diagnosticată cu cancer mamar. De atunci, viața ei s-a schimbat radical. Datorită acestui fapt, a învins în lupta cu cancerul. Aceasta are o serie de sfaturi pentru bolnavii diagnosticați cu această afecțiune.

O ieșeancă în vârstă de 68 de ani s-a prezentat la medic, prezentând stări de oboseală. După câteva investigații, acesteia i s-a pus diagnosticul de depresie. I-a prescris femeii chiar și o serie de medicamente pe care le-a luat cu sfințenie. Stările de oboseală au persistat o vreme. Într-o zi, a depistat prin auto-palpare că avea la sânul stâng o formațiune de noduli. S-a prezentat de urgență la medic și a fost diagnosticată cu cancer de sân. Norocul ei, așa cum poveștește, a fost că a depistat boala la timp și a putut vindeca această boală a secolului, într-un timp scurt. Acum este perfect sănătoasă, dar continuă să ia medicamentația specifică cancerului, prescrisă de medici.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img