joi, 25 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Nu stie stanga ce face dreapta la Guvern! Liviu Pop, despre ceea ce premierul Tudose credea ca este o gluma: “Manualul de educatie fizica este aprobat, scolile il pot comanda”

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Educatiei declara ca manualul de educatie fizica si sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat si nu exista contestatii. Cele trei variante sunt publice pe format electronic, iar astfel scolile le pot comanda, spune Liviu Pop.

Intrebat, marti, intr-o conferinta de presa, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, daca elevii de clasa a V-a vor avea manual de educatie fizica si sport, ministrul Educatiei, Liviu Pop, a raspuns: ”Acest manual este aprobat, sunt semnate contractele, nefiind contestatii la educatie fizica si sport, cele trei manuale deja sunt publice, pe format electronic, scolile le pot comanda pentru ca, repet, nu putem incalca un drept al elevului”.
Liviu Pop a adaugat ca manualul nu va trebui transportat de elev la scoala, intrucat va putea fi consultat si in format electronic, iar la aceasta disciplina nu se vor da lucrari de control.
”Am auzit unele asociatii spunand ca e greutatea enorma a ghiozdanului. Greutatea nu este data de un manual. Un manual cantareste in medie 200 de grame. Un elev, ma refer la clasa a V-a, are maxim cinci ore pe zi la scoala. Auxiliarele au, da, o greutate mai mare, pe care editurile le pun la dispozitia unitatilor scolare pentru a fi comandate de parinti, profesori sau diriginti. Fapt pentru care inceputul anului scolar va trebui sa ne gaseasca cu auxiliare un pic mai usoare, daca ma intrebati pe mine”, a spus ministrul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img