luni, 18 martie, 2024

INCREDIBIL! O eleva eminenta de 13 ani a ramas gravida cu unul dintre angajatii tatalui ei

Distribuie:

Publicat:

O eleva eminenta din Gorj a ramas gravida la doar 13 ani. Parintii au mers la scoala si au discutat cu profesorii, spunand le-au spus ca ei o vor sustine pe fata pentru ca aceasta sa pastreze copilul. Totodata, parintii au declarat ca doresc ca fata sa isi continue studiile. Surpriza cea mai mare a venit atunci cand s-a aflat si cine este tatal copilului. Tanarul de 22 de ani este chiar unul dintre angajatii tatalui ei.

La scurt timp dupa ce a implinit varsta de 14 ani, secretul copilei s-a aflat. Parintii elevei de clasa a VII-a – Liceul Tehnologic din Rosia de Amaradia – au discutat cu directarea unitatii de invatamant si cu diriginta elevei aceasta situatie. Bineinteles, conducatorii scolii au informat Politia despre situatia elevei, iar tanarul de 22 de ani care a lasat-o insarcinata va fi cercetat pentru sex cu un minor.

“Mama fetei a sunat diriginta, pe domnisoara Mihaela Aninis, si i-a spus ca fiica ei este gravida in luna mai mare si nu poate face intrerupere de sarcina, spunandu-i ca familia este de acord ca fata sa pastreze sarcina iar ea sa isi termine scoala. Fata, de altfel, este o eleva foarte foarte buna, este linistita, cuminte si nu se astepta nimeni la asta. Provine dintr-o familie buna, baiatul locuieste in vecini, are 22 de ani. Am vorbit cu seful de post din Rosia de Amaradia care mi-a spus ca politia se va autosesiza deoarece fata e minora iar baiatul este major si chiar daca familiile se inteleg fapta nu poate fi negata”, a declarat directoarea. Cazul s-a petrecut in primavara anului trecut, iar minora a implinit, anul acesta, 15 ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img