joi, 28 martie, 2024

INCREDIBIL : Sinucidere in baia spitalului judetean Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de doar 17 ani a fost gasit spanzurat de teava unui calorifer din toaleta sectiei ORL din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui. Adolescentul a fost descoperit de catre o asistenta. Tanarul care si-a pus capat zilelor avea domiciliul in localitatea vasluiana Buda si se afla internat in spital din data de 19 ianuarie, cu diagnosticul de „otita purulenta”.

 ”Minorul a fost gasit spanzurat de o teava a caloriferului din toaleta salonului, la o inaltime de 1,4 metri fata de sol de catre o infirmiera in jurul orelor 22.00. Cadrele medicale l-au resuscitat, insa dimineata, in jurul orei 6.00, a fost declarat decesul. Cadrele medicale sustin ca, pe perioada cat a stat internat minorul, nu ar fi sesizat tendinte suicidale ale acestuia”, a precizat Loredana David, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Pe partea cealalta, conducerea unitatii medicale a declansat o acheta propie si interna in acest caz .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img