sâmbătă, 20 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Un primar a mancat un SOBOLAN pentru ca pierduse un pariu – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Charles Dayot, primarul orasului francez MontdeMarsan, a promis ca va manca un sobolan si ca va vota cu JeanLuc Melenchon, liderul stangii radicale franceze, la alegerile prezidentiale din iunie 2017 daca PSG nu va reusi sa se califice in Liga Campionilor in fata F.CBarcelona, dupa meciul tur in care clubul parizian a invins formatia spaniola cu scorul de 4-0. In final, catalanii au reusit sa elimine PSG dupa un meci retur de antologie, in care au castigat cu 6-1, potrivit Mirror.
In ceea ce priveste votul exprimat la alegerile prezidentiale, Charles Dayot a “cerut indulgenta” din partea alegatorilor sai, raporteaza cotidianul SudOuest.
Duminica, 23 iulie, primarul francez si-a respectat promisiunea. A optat insa pentru o mica schimbare si a mancat friptura de nutrie, un animal din aceeasi familie, intr-un restaurant local. “E suculenta, de fapt seamana cu carnea de iepure. Este un animal erbivor, deci trebuie sa recunosc ca nu mi-am onorat pe deplin pariul”, a declarat primarul din Mont-de-Marsan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img