joi, 28 martie, 2024

Incubator de afaceri la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Vasluiul ar putea fi beneficiarul unui incubator de afaceri in valoare de 12 milioane de euro, construit de un ONG in parteneriat cu autoritatile locale. Acesta consta intr-o gradinita, scoala profesionala, azil de batrani si centru de asistenta medicala de urgenta.

Consiliul Local Vaslui
pune la dispozitie o serie de terenuri unei asociatii bucurestene, pe care vor fi construite mai multe obiective, asta dupa ce asociatia obtine finantarea din partea Uniunii Europene pentru un proiect de 75 de milioane de euro, ce va fi implementat in zece zone din tara.

“Deocamdata, vorbim de un acord de principiu al acestui parteneriat. Daca va fi si aprobat proiectul, abia apoi vom discuta de identificarea unor locatii unde ar putea fi amplasate respectivele obiective”, a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacsu.

Partea pozitiva este ca incubatorul de afaceri vine la pachet cu o serie de noi locuri de munca si posibilitatea pregatirii unor elevi in scolile profesionale de meserii.

De asemenea, va exista si o unitate de primire urgente dotata cu aparatura de ultima generatie ce va fi disponibila pentru toti Vasluienii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img