marți, 19 martie, 2024

Indragita artista Carmen Tanase, face o declaratie SOC: Am avut un MONSTRU in viata mea

Distribuie:

Publicat:

Carmen Tanase este una dintre cele mai apreciate actrite de la noi. Intr-un interviu acordat recent, ea a dezvaluit ca a existat un monstru in viata ei si ca nu este de acord cu miscare #metoo. Intrebata daca a existat vreodata un monstru in viata ei, Carmen Tanase a raspuns: "Da, si atat". Actrita nu a vrut sa comenteze mai mult, dar a marturisit ca este impotriva curentului #metoo.

Eu sunt impotriva curentului #metoo, mi se pare o mare prostie si stiu si de unde a inceput, e o razbunare politica. Nu luam ca e mult de spus. Asa cred eu, in orice caz. Ce m-a amuzat foarte tare (…. ) la Globurile de Aur e ca au venit toate actritele imbracate in negru, c-au zis ca e smecherie, tinem doliu pentru victimele abuzului sexual, dar tatele erau p-afara, intelegi ce zic … E o ipocrizie mult prea mare in lumea asta …”

n interviul acordat MEDIAFAX si Gandul.info, actrita Carmen Tanase a vorbit despre valorile in care crede “Libertatea mea sta in faptul ca nu poate sa ma cumpere nimeni cu nimic (… ) si ma mandresc cu asta.”.  S-a oferit insa sa faca puscarie preventiv pentru ca nu intelege nimic din cerintele formularului 600, ca sigur va gresi cand va completa fisa fiscala si vrea sa scuteasca autoritatile sa consume bani si hartie cu notificari.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img