vineri, 19 aprilie, 2024

INEDIT! Catedrala Mantuirii Neamului are WC-uri… SUSPENDATE – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Activitatea de pe Catedrala Mantuirii Neamului nu se opreste nici ziua, nici noaptea. Pana cel tarziu pe 1 decembrie 2018, contructia trebuie terminata! Si, pentru a ajuta constructorii sa lucreze mai repede, s-au gasit  cateva metode de a castiga timp.

Astfel, pe platforma unde se sudeaza de zor fier beton si se toarna ciment, au aparut mai multe “dulapuri” verzi in care muncitorii intra si ies periodic.

In fapt, pentru a nu cobora si urca toata ziua, buna ziua, pe si de pe constructia care are in acest moment o inaltime ce depaseste un bloc cu zece etaje, ”mesterii Manole” au primit toalete la locul de munca, pe acoperisul Catedralei Mantuirii Nemului.

Este vorba despre toalete ecologice, usor de manevrat, respectiv de urcat si coborat cu macaralele din jurul constructiei. Sunt puse cate doua sau trei toalete ecologice pe fiecare latura a acoperisului, pentru a fi cat mai accesibile.

Conform libertatea.ro. daca ar trebuie sa ajunga jos pentru a-si face nevoile, un muncitor ar avea nevoie de cel putin o jumatate de ora sa coboare, sa se usureze, apoi sa urce din nou cu liftul exterior, care le este mijloc de locomotie pe peretele de vest al cladirii in constructie – si care se misca destul de incet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img