vineri, 19 aprilie, 2024

Inedit! O tanara a picat un examen universitar pentru ca profesoara ei crede ca Australia nu este o tara!

Distribuie:

Publicat:

N-ar fi de ras, ci mai mult de plans! Dar in zona asta suntem carati pe sus de sentimentul corectitudinii, un fel de comunism cu fata umana, dupa cum ne dorea prea cinstitul Ion Iliescu… O tanara din statul american Idaho s-a trezit fara voia ei intr-o situatie de-a dreptul stupefianta, dupa ce a predat un eseu la facultatea la care studiaza – Southern New Hamshire University – in care i se cerea sa compare normele sociale din SUA cu cele dintr-o alta tara.

Pentru a-si creste bebelusul, Ashley Arnold, in varsta de 27 de ani, studiaza sociologia la distanta la universitatea din Idaho, iar majoritatea temelor sau testelor pe care le primeste pot fi trimise ori completate online.

La unul dintre cursuri, pentru care a platit 1.000 de dolari, i s-a cerut sa compare mai multe comportamente sociale din SUA cu cele din oricare alta tara a lumii.

Studenta a ales sa analizeze utilizarea retelelor de sociale in SUA si in Australia si i-a trimis eseul pe e-mail profesoarei sale. In momentul in care a primit nota, tanara a avut un soc: picase examenul, si nu pentru ca nu ar fi depus suficient efort, ci pentru ca profesoara ei habar n-avea ca Australia este si un stat, nu doar un continent.

”La inceput am crezut ca este o gluma. Nu poate sa fie adevarat. Apoi am terminat de citit raspunsul ei si mi-am dat seama ca vorbea serios. Cu toata pregatirea ei, cum este posibil sa nu stie asa ceva? Si daca nu este sigura, de ce nu cauta pe Google?”, a declarat Ashley pentru Buzzfeed.

Tanara i-a scris un raspuns lung profesoarei, in care i-a indicat mai multe surse conform carora Australia este, intr-adevar, o tara. Insa profesoara a refuzat sa o creada.

”Australia este un continent, nu o tara. Aceasta greseala face imposibil sa te notez. O sa ma mai uit peste lucrarea ta sa vad daca meritai mai multe puncte decat ti-am acordat”, i-a replica aceasta.

Asa ca tanara studenta i-a trimis un nou mesaj profesoarei, in care a inclus chiar si link-uri de pe site-ul oficial al guvernului Australiei.

Profesoara i-a trimis apoi un mesaj scurt in care ii multumeste pentru link-ul respectiv si ii spune ca ”va face o cercetare independenta pentru a stabili singura” daca Australia este sau nu o tara. Ulterior, lucrarea tinerei a fost notata cu calificativul B+, insa profesoara nu si-a cerut scuze pentru eroarea grava care era sa o lase pe Ashley cu o restanta. Tanara a facut o plangere la facultate, iar reprezentantii Universitatii au declarat pentru Buzzfeed ca au deschis o ancheta proprie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img