joi, 28 martie, 2024

Infragere dureroasa suferita de Simona HALEP

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a pierdut primul meci al Romaniei in confruntarea cu Cehia din sferturile de finala ale Fed Cup.

Sportiva noastra a pierdut in fata Karolinei Pliskova, locul 13 WTA, scor 7-6 (4), 4-6, 2-6, dupa un duel de peste doua ore si jumatate.

La primul meci din confruntarea cu Cehia, Simona a avut in fata o jucatoare pe care o invinsese de fiecare data la precedentele trei intalniri, dar care se remarca printr-un serviciu foarte puternic.

Pliskova este jucatoarea ce a reusit cei mai multi asi in sezonul precedent si si-a demonstrat forta si in confruntarea de la Cluj. In schimb, Simona a cedat din nou psihic pe finalul de meciului, in momentele cheie.

Simona a facut un break la inceputul primului set si a continuat sa gestioneze bine jocul, insa a fost cuprinsa de emotii spre final. Simona a servit de doua ori pentru castigarea setului, la 5-4 si 6-5, a avut o minge de set, dar in cele din urma totul s-a decis la tie-break.

Experienta si valoarea superioara a Simonei si-au spus cuvantul la tie-break, iar Simona a luat primul set.

A intervenit insa relaxarea, iar Simona nu a mai avut aceeasi consistenta si in setul secund. Pliskova a facut si ea un break rapid, Simona a egalat la patru, dar cehoaica a revenit cu un nou break si a trimis meciul in decisiv.

Ultimul act a fost echilibrat pana la scorul 2-2, insa dupa ce Pliskova a facut un break Simona a cedat complet, nu a mai luptat, iar cehoaica a defilat pana la final.

In meciurile de duminica, Simona o va intalni pe Petra Kvitova, iar Pliskova se va duela cu Monica Niculescu. Confruntarile vor incepe la ora 13:00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img