joi, 25 aprilie, 2024

Infrangere pentru HC VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Potaissa Turda s-a impus in fata celor de la HC Vaslui, scor 33-27, intr-o partida care a contat pentru etapa a XIV-a, din Liga Nationala de handbal masculin.

Partida a inceput mai bine pentru echipa lui Sandu Iacob, care a condus 2-0 (min 4), datorita interventiilor lui Tamas. Potaissa Turda a reusit sa treaca la conducere (4-3 min 10) si nu a mai cedat pana la final, Razvan Pavel fiind in mare forma, jucatorul Potaissei, nascut in Vaslui, terminand partida cu 10 goluri. Cea mai mare diferenta pe tabela a fost de noua goluri (23-14 si 29-10), Vasluiul reusind sa reduca din diferenta pana la final (33-27).

„Ne-am dorit sa realizam mult mai mult astazi, am intalnit o echipa omogena, cu multa experienta. Am incercat mai multe scheme pe aparare, solutiile cele pe care le-au gasit ei, au fost cele mai potrivite. Suntem necajiti pentru ca stiam la ce sa ne asteptam si le-am usurat putin munca, prin greselile nefortate, care au fost mai multe decat deobicei”, a declarat Sandu Iacob, la final de meci.

Dupa aceasta etapa, HC Vaslui se mentine pe locul 6, cu 24 de puncte.
Pentru formatia noastra au marcat Gabriel Bujor (8 goluri), Didi Hrimiuc (4), Calin Hagiu (3), Claudiu Dediu (3), Mihai Bujor (2), Mihai Sandu (2), Gabriel Cotinghiu (1), Vladut Vlad (1), Mihai Busecan (1), Andrei Popescu (1), Marian Barac (1).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img