joi, 28 martie, 2024

Ingrid Mocanu face praf argumentatia ‘procurorului’ lui Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Ingrid Mocanu, fosta sefa ANRP, critica extrem de dur afirmatiile procurorului DNA, Alexandra Lancrajan, cea care se ocupa de dosarul Tel Drum. Mocanu sustine ca Lancrajan nu cunoaste Codurile Penale actuale si arata ca de aceea nu este bine sa aduci putoi la DNA.

”Cica din nou ne spune Veverita cum scapa, de data asta Dorel de puscarie prin casa sa cu piscina si fara perchezitie… ca modifica Dragnea Codurile potrivit Directivei.
Pai de aia e bine sa nu aduci putoi pe la DNA: habar nu au ce scrie in CODURILE ACTUALE.
1. Referitor la arestare: ia citeste matale art. 223 din CPP IN VIGOARE (care nu se modifica) si vezi daca ”scapa” Dorel de arest.
Sa intelegem ca arestul pentru ”evazionisti” (ca nu stii tu daca e ala evazionist, ci numai instanta) este un fel de ”pedeapsa anticipata” pe care ala trebuie sa o pateasca ca zici tu ca e evazionist? Nu, draguta, arestul PREVENTIV se dispune pentru a PREVENI ceva, nu pentru a se racori un procuror sau un tefelist pe un alt cetatean ca are case cu piscine (dl Iohannis are 6, pe el nu vrei sa il ”racoresti”?), adica pentru a PREVENI situatiile de la art. 223 alin. (1) CPP, care NU SE MODIFICA.
2. Referitor la mandatele de perchezitie: potrivit ACTUALEI legi, draga Veve, in mandatul de perchezitie domiciliara se scrie expres ce trebuie sa ridici tu din casa omului – art. 158 alin. 7 lit i) si 159 alin. (8) din ACTUALUL CPP.
Deci in ACTUALUL cod scrie asa:
1. iei un mandat cu precizarea a ceea ce vrei sa ridici din casa omului;
2. te duci la usa, il prezinti si el poate sa iti dea ce cauti (om sau obiect);
3. daca iti da ce cauti, PLECI;
4. daca NU iti da ce cauti, incepi perchezitia;
5. cand gasesti CE CAUTI il iei si PLECI.
Aaaa, tu nu ai facut asa, in ciuda normei IN VIGOARE? Stiu. Ai incalcat legea, ce sa vezi!!! ”Dragnea”doar iti defineste ce se intelege prin ”obiecte in legatura cu cauza” ca se vede CHIAR DIN POSTAREA TA ca habar nu ai ce se intelege … nu doar din asta nu ai inteles nimic, ci din tot codul.
Greu cu cartea asta. Sigur numai la drepturile omului ai picat examenul? La Procedura penala cat ai avut? (Eu numai 10), E dificil sa mai si citesti cand esti ocupat atata vreme sa scrii tefelistilor pe fb in scop de manipulare… uneori chiar in timpul serviciului… din cate am vazut!
Acum, dupa ce ai parcurs textele indicate… Capisci?”, scrie Ingrid Mocanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img