marți, 19 martie, 2024

Ingrozitor! Un tanar, dependent de droguri, si-a ucis fratele mai mare

Distribuie:

Publicat:

Un adolescent de 17 ani din Brasov este suspectat de politisti ca si-ar fi ucis fratele de 23 de ani. Se pare ca acesta l-ar fi injunghiat mortal cu cutitul in propria locuinta. 

Tanarul a fost retinut la 24 dupa crima ingrozitoare. 

Mama baietilor a fost cea care a descoperit crima oribila atunci cand s-a dus in vizita la cei doi. Si-a gasit fiul cel mare intr-o balta de sange si a anuntat imediat politia, potrivit news.ro.  Fiul cel mic, in schimb, era de negasit. Cunoscutii suspectului spun ca acesta consuma droguri si ca obisnuia sa fure bani de la fratele sau care muncea. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore. 

CITESTE SI: Audieri pe banda rulanta! ZECI de persoane, banuite de trafic de droguri IN PENITENCIARE

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Arges au facut, luni, sapte percheztii in Capitala si in judetele Arges si Giurgiu la persoane suspectate ca introduceau heroina in penitenciare. Douazeci de persoane vor fi duse la audieri la Pitesti, potrivit NEWS.RO. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Arges si ai Directiei de Operatiuni Speciale – Inspectoratul General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitesti, au facut, luni, sapte perchezitii domiciliare, pe raza orasului Mioveni, si a municipiilor Giurgiu si Bucuresti, la locuintele si locurile de detentie ale unor persoane banuite de trafic de droguri de risc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img