News Flash:

INJOSITOR !VASLUI: Bolnav jefuit de un brancardier si o asistenta medicala

29 Ianuarie 2016
2344 Vizualizari | 2 Comentarii
O asistenta medicala si un brancardier, acuzati ca au jefuit un batran bolnav in timp ce acesta era trasferat de la un spital la altul Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale spitalului. Cei doi sunt acum anchetati de superiori si risca sa fie concediati.

 Totul s-a intamplat in momentul in care pacientul, un barbat in varsta, era transferat cu o salvare de la Sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui la Sectia de Psihiatrie a unitatii sanitare, care este situata la cativa kilometri distanta. Protocolul standard prevede ca in cazul unor astfel de tansferuri, pe fisa pacientului sa fie trecute si date referitoare la bunurile de valoare pe care pacientii le au asupra lor sau la sumele de bani detinute de bolnavi.

 „Initial batranul in varsta de 80 de ani a fost internat la noi la urgente si de aici s-a decis ca el sa fie transferat cu o ambulanta la Sectia de Psihiatrie. Asistentul medical de acolo a observat ca pacientul nu are asupra sa o anumita suma de bani, care era trecuta pe foaia de observatie ca apartinandu-i. Pentru lamurirea situatiei a fost solicitata vizionarea inregistarilor de pe camerele de supraveghere, inregistrari care ne-au fost solicitate de Serviciul de Ambulanta si pe care le-am pus la dispozitia dumnealor”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Potrivit acesteia, pe inregistrari se observa cum, in timp ce pacientul era transportat in sectie, asistenta medicala de pe ambulanta umbla in bagajul bolnavului. Prejudiciul in acest caz a fost recuperat, batrandul primind inapoi banii care i-ai fost sustrasi. Pana in acest moment, nu a fost depusa o plangere la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, in acest sens.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Victor  | #4240
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: cristel_ionescu@yahoo.com
alin  | #4241
Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,doar cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email alinvitalariu@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0991 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020338 (s)