vineri, 26 aprilie, 2024

Inmedio, de acum si in Iulius Mall Iasi!

Distribuie:

Publicat:

Din aceasta saptamana, Inmedio, lider national pe segmentul News & Convenience, este prezent si in Iulius Mall Iasi. Clientii vor gasi in noul magazin, situat la etajul doi al mall-ului, in zona food court, o selectie interesanta de presa nationala si internationala, dar si servicii complementare, precum produse culturale si carti, papetarie, articole si mici jucarii pentru copii, idei de cadouri, bauturi calde, racoritoare, snacks-uri si multe altele. 

Inmedio a implementat la Iulius Mall Iasi un nou concept de magazin, cu un design modern, cu accente industriale si insertii din lemn, care contribuie la o identitate vizuala distincta si memorabila a locatiei, precum si la o ambianta placuta. In acelasi timp, noul design ajuta la evidentierea produselor si identificarea rapida a acestora de catre clienti. 

Conceptul Inmedio 2018 este un spatiu deschis, care ii arata clientului de la inceput ca este binevenit si il ghideaza usor catre zona de interes, cu o atmosfera optimista, prietenoasa, primitoare si informala. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img