vineri, 26 aprilie, 2024

Inna acum e celebra in intreaga lume, dar nimeni nu a stiut in ce conditii a trait in Mangalia! Cum era ea in copilarie

Distribuie:

Publicat:

Inna are o poveste de viata incarcata! Uite in ce conditii traia cantareata in Mangalia, in copilarie.

A devenit cunoscuta pe intregul mapamond cu melodiile ei energice, acum traieste in lux, dar in copilarie abia avea bani! Te-ai intrebat vreodata cum era Inna in copilarie?

Inna este originara din Mangalia. Alexandra Elena Apostoleanu, pe numele sau real, din buletin, acum are milioane de admiratori si colaborari internationale, dar inainte era doar o simpla fata din Dobrogea.

Inna provine dintr-o familie nu foarte avuta, dar chiar si asa, artista si-a continuat studiile si a reusit sa ajunga departe cu talentul pe care il are. Nu a apelat niciodata la operatiile estetice si chiar si asa, a devenit foarte populara. Inna locuia in Mangalia intr-un apartament comunist din statiunea Neptun. Pentru a ajunge la scoala, ea facea naveta zilnic cu bicicleta pentru a ajunge la Colegiul Economic din Mangalia. Dupa ce se angajase la o firma de imobiliare, a cunoscut artisti care au ajutat-o. Langa ea a fost si fostul iubit, Lucian Stefan, care ii devenise impresar.

In prezent, Inna detine un apartament in Barcelona, iar atunci cand are turnee, prefera sa se cazeze la hoteluri luxoase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img