marți, 19 martie, 2024

Inna s-a intors in bratele fostului iubit!?! Ipostazele apropiate in care au fost filmati

Distribuie:

Publicat:

La 31 de ani, Inna are intreaga lume la picioare datorita milioanelor de fani pe care ii are in toate colturile mapamondului. Si… daca in cariera ii merge excelent, nu acelasi lucru se poate spune insa despre viata amoroasa, unde a trait cateva esecuri. Totusi, potrivit celor mai recente imagini cu artista internationala, si pe strada dragostei ar fi rasarit soarele. Focoasa bruneta a fost fotografiata in compania fostului iubit, Lucian Gitita.

Inna s-a intors in bratele fostului iubit!?! Ipostazele apropiate in care au fost filmati

Da, este adevarat ca Lucian Gitita este managerul Innei, iar relatia profesionala foarte buna, insa… se pare c-ar fi aparut cateva schimbari si in relatia pe care o au in afara muncii. Recent, cantareata a fost surprinsa alaturi de fostul iubit la un restaurant de lux din Bucuresti. In timp ce talentata artista si-a comandat ceva de mancare, Lucian Gitita a preferat sa isi ia doar o sticla cu apa plata, relateaza spynews.ro. In timpul petrecut la masa… aproape doua ore, Inna si fostul iubit au discutat foarte mult, iar cantareata zambea si parea ca radiaza de fericire.

Dupa ce au aflat despre ipostazele apropiate in care au fost surprinsi Inna si Lucian Gitita, fanii artistei se gandesc acum daca intre cei doi urmeaza o impacare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img