vineri, 19 aprilie, 2024

Inspectoarea care face ravagii pe Internet se apara: „Eu sunt in invatamant de 20 de ani. Am ajutat multi copii saraci”

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul Scolar Arad este in centrul unui scandal mediatic de amploare dupa ce s-a descoperit ca iubita fratelui prefectului de Arad, a carei pagina de Facebook este plina de poze sexy, a fost numita inspector scolar pentru „educatie permanenta”

Violeta Varga, noul inspector pentru „educatie permanenta” din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Arad, a devenit „celebra” peste noapte. Imaginile cu focoasa bruneta s-au viralizat imediat, mai ales dupa ce s-a aflat ca ea este iubita fratelui prefectului din Arad. Violeta Varga are 41 de ani si sustine ca a ajuns inspector datorita meritelor sale.

„Sunt de 20 de ani in invatamant. Am ocupat functii ca: invatator, profesor limba engleza, profesor pshiopedagogie speciala, director adjunct CSEI Arad (n.r. functia a fost obtinuta cu putin timp inainte de cea de inspector), profesor logoped. La titularizare am promovat cu cea mai mare medie pe judetul Arad (…) Am ajutat o gramada de copii saraci, am participat la cursuri de formare internationala. Eu vorbesc prea putin despre mine”, a declarat Violeta Varga, pentru adevarul.ro.

Intrebata de iubitul ei, care este fratele prefectului din Arad, Violeta Varga a raspuns scurt: „El nu doreste sa am functii de conducere”.

Violeta Varga a marturisit ca este hartuita de presa. 

„CV-ul l-am trimis la minister. Deci, cariera mea didactica este urmatoarea: sunt invatator la baza, din 1997. Din 2006 sunt titular la Centrul pentru Educatie incluziva, iar in urma cu doi ani am fost numita director adjunct la Educatie incluziva Arad. Da, o sa pun CV-ul meu, o sa pun CV-ul meu. Nu l-am facut public pentru ca eu nu sunt o persoana publica. Eu sunt un biet om care traiesc din munca de profesor (izbucneste in plans). Si pur si simplu sunt hartuita”, a declarat Violeta Varga pentru Press One.

Legat de pozele pe care le posteaza pe Facebook, bruneta a marturisit ca nu i se pare nimic exagerat in ele si ca, desi a fost acuzata ca foloseste un program de editare a pozelor, arata fix ca in imagini: „Nu sunt trucata, poate sa vina oricine sa vada cum arat. Oricand invit pe oricine, in afara ISJ-ului, sa vina sa ma vada. Probabil am pus culoare sau, ma rog, ca fiecare femeie… Acuma faci mai multe poze si pui una care, totusi… Nu le pui oricum.[…] Pur si simplu le-am scos, ati observat ca le-am scos. Pozele erau anterior de a fi numita ca inspector. Pur si simplu e viata mea privata. Pozele nu mi se par exagerate. Vi se par exagerate?”.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img