marți, 19 martie, 2024

INTALNIRE DE “ AMORUL ARTEI” LA PRIMARIA BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Facuta pe genunchi si de dragul de a puncta la capitolul fonduri europene- asa s-ar putea traduce intalnirea de astazi de la Primaria Barlad!

Edilul Boros demonstreaza inca odata  cat de “preocupat” este pentru a atrage bani din afara bugetului local! Preocupat de acest aspect, acesta il deleaga pe consilierul local Mihai Ardeleanu sa ii convoace pe intreprinzatorii locali la o activitate care ar trebui sa mediatizeze sau sa ii ajute pe cei prezenti in atragerea banilor europeni– frumos pana aici. Numai ca dupa zeci de telefoane nu am aflat numele consultantului care vine de la Bucuresti, nici numele firmei pentru ca …. nimeni nu il cunoaste! Agentii economici care vor participa sunt mereu aceiasi, probabil membri de partid sau simpatizanti ai edilului cu care nu vrei sa te superi. Cu siguranta iar se va vorbi de schema de minimis de care Dumitru Boros este extrem de mandru ,dar care nu produce rezultate. Luat asa nici nu are cum caci, se observa cu ochiul liber cum sunt programate astfel de evenimente- trebuie spus ca la astfel de actiuni nicio firma mare din urbea noastra nu a trimis niciun reprezentant desi mare parte dintre acestia acceseaza sau au primit bani europeni!

Ciudat este faptul ca PNL, la nivel central, are o comisie pentru Fonduri Europene  condusa de Petru Luhan. Fostul europarlamentar s-a implicat activ in elaborarea legislatiei privind accesarea banilor europeni. Si aici putem sa ii enumeram doar pe edilii din Oradea, Timisoara care au adus sute de milioane datorita acestor sfaturi.

CUM ORGANIZEAZA LIBERALII  ASTFEL DE INTALNIRI.

De ce se poate la altii iar la Barlad nu se vrea? O intrebare la care raspunsul refuza sa apara in ciuda faptului ca tot liberali organizeaza astfel de actiuni. Concret, la Galati a avut loc o DEZBATERE PUBLICA  la care au fost invitati:europarlamentarul Siegfried Muresan -purtator de cuvant al Partidului Popular European (PPE) si vicepresedinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European; Petru Luhan – Presedinte al Comisiei pentru fonduri europene si dezvoltare regionala PNL;Stefan Balta – Prorector Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati si

Senator George Stanga – Presedinte PNL, filiala Galati. Tema a fost : fonduri structurale si investitii europene.

Numai la Barlad, primarul liberal nu a luat legatura si nu i-a invitat niciodata la o discutie pe cei care, ar putea sa ii ofere ,concret ,o mana de ajutor! Prefera sa organizeze astfel de actiuni a caror rezultat este zero barat!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img