vineri, 29 martie, 2024

Intalnire de taina chiar inainte de sedinta Consiliului Judetean! Consilierii liberali au stat la taclare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Intalnire de taina chiar inainte de sedinta Consiliului Judetean. Consilierii liberali, in frunte cu Romeo Vatra, si-au dat intalnire la Beraria Veche, de pe strada Sararie. Nu stim exact ce pun la cale consilierii judeteni, dar probabil este ceva important… O alta curiozitate care ne apasa are legatura cu ceea ce au consumat. Sa fi consumat alcool, sau apa plata? 

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni astazi intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Aceasta sedinta nu se va tine insa in Casa Patrata cum era de obicei, ci tocmai la Bojdeuca lui Ion Creanga din Ticau. Cum zilele trecute s-a implinit un secol de la inaugurarea ca muzeu a locuintei marelui scriitor, autoritatile judetene au decis sa organizeze aceasta sedinta de plen tocmai acolo. Pe ordinea de zi a sedintei vor figura cateva zeci de proiecte de hotarare, printre care o serie de documente referitoare la initierea unor parteneriate cu entitati din Republica Moldova, dar si nominalizarea ca interimar la conducerea Bibliotecii Judetene "Gh. Asachi" a lui Dan Dobos pana la organizarea unui nou concurs. Mandatul lui Dobos a expirat, iar in urma evaluarii, acesta a primit dreptul de a-si depune dosarul pentru un nou mandat. Pana la organizarea unui nou concurs, acesta va fi desemnat ca director interimar al institutiei de cultura.

 

Sefii Consiliului Judetean Iasi il pun la punct pe deputatul liberal Costel Alexe

Totodata, in cadrul sedintei de plen va fi nominalizat un nou consilier judetean. Liberalul Liviu Bratescu si-a depus demisia din functie in urma nominalizarii in Consiliul de Administratie al TVR. In locul lui in Consiliul Judetean va intra Raluca Vartic, urmatoarea pe lista de consilier a PNL Iasi.

"Plenul Consiliului Judetean Iasi va discuta un proiect de hotarâre privind aprobarea valorii cotizatiei judetului Iasi – Consiliul Judetean Iasi, în calitate de membru al Adunarii Regiunilor Europene, pentru anul 2018, dar si un alt proiect de hotarâre privind aprobarea cotizatiei Consiliului Judetean Iasi în calitate de membru al Asociatiei Regiunilor Europene Viticole pentru anul 2018. Un alt proiect de hotarare este reprezentat de  aprobarea valorii cotizatiei judetului Iasi în calitate de membru al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din România pe anul 2018", au mentionat reprezentantii institutiei judetene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img