sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Intamplare ciudata in casa Ionelei Prodan! Unchiul Anamariei Prodan a venit plangand la vedeta

Distribuie:

Publicat:

A avut loc o intamplare ciudata in casa Ionelei Prodan. Anamaria Prodan, fiica regretatei cantarete, a mers la casa mamei sale si a avut parte de un incident straniu.

Anamaria Prodan a fost in casa mamei sale, iar acolo se afla si un unchi de-al vedetei. La putin timp, ceva straniu s-a intamplat.

„Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un moment dat, a venit un unchi si Ana a spus, ca mama ei: . Vocea Anei seamana cu cea a Ionelei, asa ca unchiul a crezut ca o aude pe Ionela si a venit plangand la Ana.”, a povestit Cristi Brancu la TV.
Anamaria Prodan nu se poate impaca cu gandul ca mama ei nu mai este

Anamaria Prodan nu se poate impaca cu gandul ca mama ei nu mai este printre noi. Vedeta a marturisit ca inca are impulsul de a o suna pe cea care i-a dat viata.

„Nu realizez daca ma intrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 ca nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasa, am impulsul asta sa sun. Cand formez numarul, imi dau seama ca nu mai e. Numarul mamei il pastrez forever, nu o sa-l inchid. Cel mai greu mi-a fost cand mi-am luat la revedere de la ea, cand am tinut-o de mana cand a murit. Cand am venit ultima data cu ea in emisiune, stiam tot. Ma bucuram de fiecare secunda. Am stiut eu 7 luni, sora mea, familia, nici fratii ei n-au stiut cat este de grav. Atunci cand stiam ca mai sunt zile, atunci i-am anuntat pe toti. Nimeni nu a avut voie sa se apropie de ea sa-i spuna ceva, pentru ca asta a tinut-o in viata. Foarte tarziu a simtit ce se va intampla. Avea foarte mare incredere in mine. Mi-a spus ca mergem in Mexic si ca rezolvam.”, a declarat Anamaria Prodan la TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img