marți, 23 aprilie, 2024

Intamplare fabuloasa : Un tanar din Husi, iesit recent din inchisoare, ajutat de o candidata la Primaria Bucuresti

Distribuie:

Publicat:

Violeta Vijulie, candidat la Primaria Sectorului 3 Bucuresti, povesteste intr-o postare pe o retea de socializare ca l-a cunoscut intamplator, pe strada, pe Laurentiu, un tanar in varsta de 25 de ani, din Husi.
Baiatul a luat BAC-ul cu nota 8,45 si a mers la facultate, in capitala. S-a luat la harta cu un politist si astfel a ajuns la inchisoare la Rahova. 
Cand a iesit, s-a dus intr-un parc si a adormit pe o banca, acolo de unde i s-au furat pantofii cu care era incaltat. 

Tot acolo l-a cunoscut si Violeta care nu a ezitat sa ii intinda o mana de ajutor. Mai intai i-a oferit de mancare insa tanarul a spus ca isi doreste doar produse de igiena. Apoi a vrut sa sune la un centru sa poata sta peste noapte, dar baiatul a refuzat motivand ca "nu mai suporta hartuirile oamenilor si nici trezitul la ora 05:00". 

Femeia i-a promis ca il ajuta sa isi faca acte si sa isi gaseasca un serviciu. Raspunsul tanarului nu a intarziat sa apara, si la diferenta de o zi a luat numarul de pe cartea ei de vizita si a sunat- o de pe telefonul unui jandarm. Nu pentru a ramane in Bucuresti caci ar fi prea greu sa-si gaseasca un rost acolo, ci pentru a pleca pe un alt drum.

"I-am dat un telefon si i-am cumparat bilet pentru Bistrita. I-am dat pulover si geaca noi si bani de mancare pentru drum. I-am spus asa: Eu mi-am spus speranta in tine ca poti porni pe un drum nou. Daca tu ma dezamagesti, n-o sa mai pot ajuta alti oameni. Ai marea responsabilitate sa-mi duci speranta mai departe. A zis ca ma va tine la curent cu ce face. Dumnezeu sa-l ajute, ca sistemul nu prea!", scrie femeia in postarea de pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img