sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Intamplarea care a enervat o tara intreaga. Fiul i-a trimis bani din strainatate unei pensionare pentru a repara scara blocului. Cum au pedepsit-o vecinii pe romanca pensionara care le facea un bine este uluitor

Distribuie:

Publicat:

romanca pensionara din orasul Targu Jiu a vrut sa faca un bine si a investit banii trimisi din strainatate de fiul sau pentru a face o serie de renovari in scara blocului in care locuieste, renovari care ar ajuta toti locatarii blocului.

Din pacate binele facut s-a intors impotriva femeii care a fost reclamata de vecini si a fost amendata de Politia Locala pentru deranjarea linistii cu suma de 200 de lei, a relatat astazi adevarul.ro.

Dalidis Tomita, in varsta de 65 de ani, a povestit pentru jurnalistii de la publicatia mai sus citata ca fiul sau, stabilit de ani buni  in Suedia, a fost cel care a vrut sa dea bani  pentru a moderniza casa scarii blocului in care si-a petrecut tineretea, deoarece vroia sa vina cu prietenii din Suedia acasa si nu voia sa le lase acestora o impresie neplacuta despre blocul copilariei sale.

Fiul  a pus la dispozitia mamei sale sumele necesare pentru a schimba usa de la intrarea in bloc cu una din tamplarie PVC, dar si pe cea de la uscatoria folosita de toti locatarii. De asemenea, familia Tomita vrea sa schimbe  si fereastra de la uscatorie cu una cu geam termopan si sa varuiasca  toata scara blocului.

Lucrarile de mai sus erau  realizate  de un nepot al femeii, iar valoarea investitiei se ridica la aproximativ 4500 de lei. Cu toate acestea cativa vecini s-au aratat deranjati de zgomotul facut si au reclamat-o pe generoasa femeie la Politia Locala.

Dalidis Tomita a platit amenda si este dezamagita cu privire la ceea ce s-a intamplat. Ea spune ca a discutat cu fiul sau si ca nu va opri lucrarile:

“Am platit 200 de lei amenda pentru ca am deranjat linistea publica. S-a intamplat pe la orele 16:30-17:00. Se zice ca o fapta buna este pedepsita tot timpul. Fiul meu a spus ca este dispus sa achite si alte amenzi, daca in acest fel vecinii sunt satisfacuti, dar ca vrea sa termine ceea ce a inceput“ – a declarat aceasta.

Cea mai mare parte a locatarilor nu sunt de acord cu cei care au reclamat-o pe vecina lor. „Este o mare cretinatate. Mai multe nu am de comentat“, a spus  unul dintre vecini, si „E normal ca e ceva anormal, dar fiecare face atat cat il duce cerebelul. Nu era o ora tarzie la  care se lucra. Nu este posibil asa ceva“, a declarat  Vasile, un alt vecin al femeii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img