sâmbătă, 27 aprilie, 2024

INTERESANT Cine a fost cu Radu Mazare in avion + Femeia misterioasa care ar vrea sa ii ia afacerea

Distribuie:

Publicat:

Radu Mazăre a fost adus în România, după aproape 18 luni în Madagascar, unde plecase din cauza problemelor penale pe care le avea în România. În avionul cu care a venit în București, Radu Mazăre a fost însoțit de fiul său, Raducu Mazăre.

Mihai Mazăre, fratele fostului lider PSD, a declarat, luni seara, la România TV, că o femeie misterioasă, care ar fi consulul României în Madagascar, ar încerca, alături de fiul ei, care conform aceleiași surse s-ar da drept vice-consul, să îi preia afacerea lui Radu Mazăre.

Da, el a fost în avion, în același avion cu tatăl său. S-a apropiat de el, când s-a dus la toaletă, au schimbat câteva cuvinte. Polițiștii s-au comportat omenos, nu li se poate reproșa ceva. Ea a rămas în Madagascar. Mai sunt și ale persoane de pe plan local care au funcții executive, la fel ca ea.

Consulul onorific al României în Madagascar vrea să îi preia afacerea, prin intermediul fiului dânsei, care e vice-consul. E o femeie plecată de 40 de ani din România. Terenul e luat, în concesiune, de mine, Radu și fiul consulului, cel care spune că e vice-consul. Investitorii sunt israelieni. Extrădarea a fost semnată de ministrul Justiției din Madagascar joia trecută, iar apoi a plecat în vacanță, în Mauritius. Și prietena lui Radu a fost reținut, prima dată, câteva ore, dar au eliberat-o a doua zi.

Doamna consul a și avut un salariu lunar, de la Radu, apoi nu s-au mai înțeles. Ea a dat în judecată firma la care lucrau, ea și Radu, și a pierdut procesul. Ea i-a cerut lui Radu Mazăre 80.000 de euro ca să îl lase în pace, dar Radu i-a spus că nu are banii respectivi.”, a spus Mihai Mazăre în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img