vineri, 29 martie, 2024

Interlop PERICULOS adus in tara cu MASCATI inarmati! Este extrem de violent

Distribuie:

Publicat:

Traficant periculos adus cu mascati in tara. Un interlop care conducea o retea la care s-au gasit zeci de tablouri si o cantitate uriasa de fildes a fost extradat din Spania. Barbatul este acuzat de trafic de droguri si este considerat extrem de violent.

Lider al lumii interlope din Brasov, Alen Moisin a fost condamnat de mai multe ori in ultimii 15 ani pentru proxenetism, furt calificat, santaj, camatarie sau infractiuni informatice. Dupa ce a fost capturat intr-un hotel din Madrid, Moisin a fost extradat si a fost adus in tara cu avionul.

Potrivit Romania TV, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania a fost escortat de un numar impresionant de politisti inarmati si dus in arestul Politiei Brasov.
In septembrie anul trecut, autoritatile au aflat ca se afla in spatele unei retele de traficanti de droguri. Atunci, Moisin era in arest la domiciliu si procura subtante interzise din strainatate pe care le distribuia clientilor interesati.

In plus, procurorii au aflat ca Alen Moisin a adus in Romania 46 de picturi, printre care si tablori de Pablo Picasso. Cu zambetul pe buze in momentul in care a fost adus incatusat, interlopul le-a declarat jurnalistilor ca tablourile ar fi fost pictate de el.
Expertii au stabilit ca lucrarile semnate de Picasso erau doar replici, pentru care interlopul cerea milioane de euro. Restul lucrarilor sunt autentice si cel mai probabil au fost furate de la colectionari din strainatate.

Procedura de extradare a durat mai bine de doua luni, iar acum interlopul va fi judecat de instantele romanesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img