vineri, 26 aprilie, 2024

INTERZIS MINORILOR! IMAGINI TERIFIANTE! Crima sau accident? Un barbat din Iasi si-a gasit sfarsitul intr-un mod infiorator

Distribuie:

Publicat:

 Imagini infioratoare • Un barbat din Iasi a sfarsit tragic, chiar in a doua zi de Craciun • Anchetatorii incearca sa afle ce s-a intamplat • Medicii nu au mai putut decat sa constate decesul • Victima urmeaza sa fie identificata • Care sunt primele ipoteze ale anchetatorilor • Rezultatele necropsiei vor scoate la iveala cauza decesului

O noua intamplare infioratoare zguduie zilele acestea Iasul. Un barbat a sfarsit intr-un mod tragic, fiind gasit decedat de catre politistii ieseni care patrulau in zona. Totul s-a intamplat in a doua zi de Craciun, cand oamenii legii s-au autosesizat atunci cand au vazut ca de sub podul din zona Clopotari iesea un fum dens. Acestia au mers sa verifice ce s-a intamplat, iar ce au descoperit i-a lasat fara cuvinte.

Victima, un barbat cu varsta cuprinsa intre 50-60 de ani, zacea fara viata, corpul fiindu-i carbonizat aproape in totalitate. Cadavrul barbatului a fost gasit de catre politistii locali care patrulau in zona respectiva. Acum, exista mai multe ipoteze care pot fi luate in calcul, iar anchetatorii lucreaza pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

Descoperire macabra. Anchetatorii incearca sa lege firul intamplarilor

In a doua zi de Craciun, politistii locali au facut o descoperire socanta sub un pod din Iasi. Patruland, acestia au observat un fum dens in zona Clopotari si au intervenit rapid, crezand initial ca este vorba doar despre un foc aprins, cel mai probabil, de oamenii strazii care obisnuiesc sa se incalzeasca iarna in astfel de locuri.

Ce au descoperit acolo i-a lasat fara cuvinte. Un barbat de aproximativ 50-60 de ani zacea intins, fara sa prezinte semne vitale. Agentii aflati in misiune au chemat de urgenta un echipaj medical, care a intervenit la fata locului.

Medicii nu au mai putut decat sa constate decesul barbatului, iar anchetatorii au inceput cercetarile in acest caz. Victima a fost gasita dimineata, la ora 7:25. Din primele informatii, se pare ca barbatul decedat se incadreaza in categoria oamenilor fara adapost. Ulterior acesta a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

"Pe data de 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, politistii au fost sesizati cu privire la un barbat care a fost gasit decedat. Acestia au intervenit, iar victima urmeaza sa fie supusa necropsiei. In acest caz, cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii si pentru a se impune masurile legale", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Din primele informatii se pare ca victima era un om al strazii, fara adapost, care, cel mai probabil, in noaptea de 25 spre 26 decembrie, a dormit sub pod, unde a aprins un foc pentru a se incalzi. Nu se stie inca daca barbatul a incercat sa stinga focul care i-a scapat de sub control sau daca acesta a fost ars in timpul somnului. Totodata, anchetatorii iau in calcul si alte ipoteze pentru a afla cum a ajuns victima sa sfarseasca in acest fel.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img