vineri, 26 aprilie, 2024

INTR-O COMUNA DIN JUDETUL VASLUI ASISTATII SOCIALI SUNT PE CALE DE DISPARITIE!

Distribuie:

Publicat:

Acolo unde exista vointa, exista si putinta! Primarul comunei vasluiene Suletea, Ciprian Tamas, se poate mandri cu o realizare de zile mari. Intr-o Romanie sufocata de cei care traiesc de pe urma ajutorului social, edilul a reusit performanta de au pune la munca. Sub sloganul “ adio  saracie, adio ajutor social!” oamenii au inteles ca trebuie sa munceasca.

“La Suletea oamenii au inteles ca nu pot sta la infinit cu mana intinsa pentru un blestemat de ajutor social!

In anul 2012, cand am preluat mandatul de primar al acestei minunate comune, aveam in vistierie aproximativ 110 dosare de ajutor social!

Acum, dupa exact 6 ani, mai avem 23 de dosare! Adica au ramas exact cei neputinciosi si neajutorati…

Cu bucurie particip alaturi de colegii mei din Consiliul local al comunei Suletea, de directorul scolii, de politistii locali ai comunei Suletea, de barbatii din cadrul primariei Suletea si de voluntari la igienizarea santurilor de la intrarea in comuna!

Pe acesta cale, fac apel la toti cetatenii comunei noastre sa isi faca curatenie in dreptul gospodariei lor, sa nu mai asteptam ajutorul social sa o faca…pentru ca nu ii mai avem!!

Multumesc pentru intelegere si de asemenea, multumesc tuturor celor implicati!” a declarat Ciprian Tamas, primarul comunei Suletea

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img