joi, 25 aprilie, 2024

Invatatoarea contrabandista din comuna Tatarani-FOTO

Distribuie:

Publicat:

ALINA IDRICEANU,o invatatoare suplinitoare din judetul Vaslui, cercetata sub control judiciar pentru contrabanda cu tigari, dupa ce a fost si arestata in cursul zilelor Pascale, preda in continuare la scoala vasluiana din satul Baltati,comuna Tatarani. Reprezentantii ISJ spun ca nu pot interveni intrucat cadrul didacic nu a comis o abatere disciplinara. In trecut se pare ca Alina Idriceanu ar fi batut mai multi consateni si si-a atacat un consatean cu un cutit, si chiar si asa cadrul didactic continua sa le predea elevilor.

Alina Idriceanu, suplinitoare de la Scoala Baltati, comuna Tatarani, a fost ridicata de mascati in urma cu cateva zile, dupa ce anchetatorii au convins instanta Judecatoriei Husi ca tanara, in varsta de 26 de ani, ar desfasura activitati ilicite in sfera contrabandei cu tigarete

Cadrul didactic a fost prins cu masina plina cu tigari, la Albita, iar interceptarile au aratat ca ea era coordonatorul grupului de traficanti. Invatatoarea are la primarie amenzi care depasesc suma de 13.000 de lei. De asemenea, ea a fost condamnata penal pe fond pentru ca si-a agresat doi consateni si si-ar fi atacat cu cutitul o vecina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img