miercuri, 24 aprilie, 2024

Ioana Clonta si Ovidiu Taran au planuit o nunta mare in 2019, iar acum au luat o decizie neasteptata: “Ne intristam…”

Distribuie:

Publicat:

Ovidiu Taran si Ioana Maria Clonta formeaza un cuplu de succes nu doar in viata de zi cu zi, ci si pe plan muzical! De doi ani, ei canta impreuna la diferite evenimente. Talentatii artisti s-au cunoscut in primii ani de liceu, iar de atunci, au ramas impreuna. Ioana s-a indragostit de el inca de la prima vedere, iar de la momentul intalnirii, nu a mai durat mult pana ce ei au devenit un cuplu. Pasiunea adolescentina s-a transformat intr-o iubire trainica, dovada fiind faptul ca au hotarat sa faca nunta dupa o relatie de mai bine de opt ani. Acum, ei vor sa faca schimbari radicale in viata lor!

Ioana Clonta si Ovidiu Taran au planuit o nunta mare in 2019, iar acum au luat o decizie neasteptata

Indragitul cuplu din Ardeal a recunoscut ca pe langa cariera, isi doresc foarte mult sa devina parinti, mai ales ca sunt intr-o relatie de opt ani. Ovidiu Taran si Ioana Clonta au marturisit ca isi doresc foarte mult cel putin un copil, dar, in acelasi timp, se gandesc sa si adopte unul atunci cand se vor simti pregatiti. Mai mult, cei doi sunt si iubitori de animale si vor ca in viitorul aproapiat sa infiinteze un adapost pentru animalele abandonate.

„Din momentul in care a inceput relatia noastra de cuplu, am descoperit multe lucruri si sentimente pe care noi le aveam in comun. Dintre aceste sentimente putem enumera doua care ne intristeaza cel mai tare si anume mila si induiosarea pe care o avem atunci cand intalnim sau deschidem un subiect referitor la copiii orfani si animalele abandonate pe strazi neavand un adapost. Pentru a creste frumos si a avea parte de o educatie buna si ocrotire din toate punctele de vedere ai nevoie de o familie. Aceasta familie, din pacate, le lipseste multor copii. Noi am avut prilejul de a avea o familie care ne-a oferit iubire, sprijin si ocrotire. Suntem foarte dezamagiti de unele persoane care nu isi asuma responsabilitate de a da nastere unui copil si de a-l creste asa cum este normal.

Noi suntem de parere ca cel mai frumos dar primit de catre o familie de la Dumnezeu este acela de a avea un copil. Si noi ne dorim acest lucru in viitor, iar daca Bunul Dumnezeu nu ne va binecuvanta cu un copil, atunci o sa devenim parintii unui copil care are nevoie de o familie. Un sentiment profund este acela de a simti dragostea unui animal fata de stapanul sau. La fel cum am etalat sentimentele noastre fata de copiii orfani, aceleasi sentimente le avem fata de animalele abandonate. Ne intristam cand vedem atata rautate in jurul nostru, fiind foarte usor sa alungi sau chiar sa lovesti un animalut care nu are nicio vina ca s-a nascut si a ajuns in strada, dar mai greu este sa ii arunci o bucata de paine si sa ii oferi o mangaiere sau un adapost daca ai posibilitate. Daca toate lucrurile decurg asa cum trebuie in cariera noastra muzicala, ne dorim sa infiintam un adapost pentru animalele abandonate. Haideti sa incercam cu totii sa ne punem in situatia copiilor si animalelor abandonate. Speram ca acest mesaj sa ajunga la inimile voastre. Nu este greu sa fii un om bun!”, ne-au declarat Ioana Clonta si Ovidiu Taran.

Ioana Clonta si Ovidiu Taran se pregatesc de nunta mare

Dupa aproape un deceniu de relatie, cei doi artisti sunt pregatiti sa faca si pasul cel mare: nunta! Isi vor unii destinele in fata lui Dumnezeu in 2019, atunci cand vor avea o nunta mare, cu multi invitati dragi si colegi de breasla.

„Anul 2019 va fi anul in care noi ne vom uni destinele in fata Lui Dumnezeu. Asteptam cu nerabdare acest moment fiind unul foarte important. Nunta noastra va avea loc la Alba Iulia, fiind o nunta cu multi invitati, iar tot ceea ce tine de partea culinara, distractie si buna dispozitie vom avea grija sa nu lipseasca. Suntem foarte nerabdatori sa ne vedem visul realizat, acela de a forma o familie fericita si implinita”, au declarat cei doi artisti din Ardeal.

Ovidiu Taran a urcat pe scena la varsta de 9 ani, pe vremea cand facea parte din Ansamblul „Plaisorul” din Salistea. De atunci, muzica a devenit o permanenta in viata sa. Invatatorul din satul bunicilor l-a invatat sa cante la acordeon, iar mai apoi a inceput sa studieze orga cu Cristi Susman in cadrul Palatului Copiilor din Alba Iulia. Ioana a facut parte din prima generatie de Muguri de tezaur a judetului Alba. Recent, Ovidiu Taran si Ioana Maria Clonta  au lansat prima lor piesa de petrecere, „Iti dau inima pe loc”, produsa de Nek Music, ce se bucura de un real succes.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img