sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ioana Condea, inmormantata acasa, in Prahova. Dupa ani de chin petrecuti in spital, fata se linisteste acum in pace. Mesajul dureros al mamei sale

Distribuie:

Publicat:

Ioana Condea va fi inmormantata in Romania, in satul ei natal. Mama ei, Gratiela Condea, a reusit sa isi repatrieze fiica.

Ioana Condea a dus o lupta grea timp de cinci ani de zile. In anul 2014, tanara a fost batuta crunt de catre un proxenet roman din Germania si bagata in coma. Mama ei, Gratiela Condea, i-a fost alaturi aproape tot timpul, cu speranta ca fiica ei se va trezi din coma si va putea sa-si stranga familia in brate, mai ales pe micutul David, fiul ei.

Ioana Condea plecase in Germania pentru a-si face o viata mai buna si pentru a avea un trai mai bun, mai ales pentru micutul sau, David. Cu inima impacata ca fiul ei va creste frumos, Ioana Condea a mers in Germania sa lucreze alaturi de o prietena, insa fara sa stie ce o astepta acolo. Ioana a fost abuzata si batuta de Robert Tanase, proxenetul roman, care se afla acum in spatele gratiilor.

In urma cu doua zile, mama Ioanei, Gratiela Condea, a notat pe retelele de socializare un mesaj sfasietor: ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ingerul lui mami, niciodata nu te voi uita”.

Adevaratul motiv pentru care Ioana Condea ar fi murit

Ioana Condea a murit pe data de 13 ianuarie, intr-un spital din Koln. Tanara se afla in grija medicilor de mai bine de patru ani. Conform unor surse ale familiei, tanara de 24 de ani ar fi murit din cauza dorului de cel mic, David. Dupa aproape cinci ani de chin, in care s-a afla in coma, Ioana Condea se simtea mai bine atunci cand fiul ei, David, vedea in vizita la spital. Odata cu intreruperea acestor vizite, tanara s-ar fi stins de dorul baietelului.

”Am vazut-o pe Ioana ultima oara in urma cu un an. Nu putea vorbi, dar ma intelegea. M-am speriat, pentru ca am prins-o chiar in timpul unei crize de epilepsie, iar eu eram gravida. Mi-a fost frica sa nu mi se faca rau si am decis s-o vizitez mai rar. Mama ei a vazut-o ultima oara in aprilie anul trecut, si cred ca inclusiv asta a contat pentru ea.

Faptul ca nu si-a vazut familia atata timp. L-a recunoscut pe fiul ei, David, cand i l-am adus aici, si parca se simtea mai bine. De asta avea ea nevoie ca sa-si revina usor, dar nu s-a putut, familia nu a avut conditiile materiale pentru a o vizita mai des. Eu cred ca de aia s-a stins atat de repede, a murit de dorul fiului ei, David, mai ales”, a marturisit o sursa apropiata familiei, pentru Cancan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img