joi, 28 martie, 2024

Ioana Ginghina, marturisire cutremuratoare, in pragul divortului de Alexandru Papadopol: „Incepusem sa iau cu pumnul pastile. Ma doare la propriu si joc teatru mai ceva ca in seriale”

Distribuie:

Publicat:

Ioana Ginghina trece, de cateva luni, printr-o perioada extrem de dificila si chiar daca evita, inca, sa rosteasca termenul „divort', lasa sa se inteleaga foarte bine faptul ca este vorba despre o despartire de Alexandru Papadopol. Intr-o postare de pe blog, actrita admite ca un psiholog o ajuta sa depaseasca acest moment pentru ca ajunsese sa ia pastile cu pumnul pentru a putea dormi.

"Mi-a luat mult pana sa accept acest lucru, ca da, am nevoie de ajutor, ca incercarile la care ma pune viata, sunt deja prea grele pentru mine si am decis sa strig.', isi incepe Ioana Ginghina povestea de pe blog.

Actrita marturiseste ca de cateva luni a inceput sa mearga la psiholog pentru ca noapte de noapte „somnul era din ce in ce mai prost si incepusem sa iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul si altul, dar care nu isi faceau efectul'.

Se contureaza tot mai bine o despartire de sotul ei, Alexandru Papadopol si Ioana recunoaste ca a trece prin momente extrem de grele:

„Prietenii au venit si m-au ajutat insa au si ei problemele lor, unde mai pui ca sunt subiectivi, toata lumea intr-un fel se gandeste la ce ai putea face sa salvezi' anumite situatii, nu la faptul ca eu ma prabusesc, ca ma doare la propriu si joc teatru mai ceva ca in seriale, ca sa arat copilului meu, dar si societatii ca totul va fi bine, ca totul este in regula cu mine.

Insa nu este usor, mai ales cand esti 24 din 24 alaturi de un suflet care se agata cu disperare de tine, ca tot ce are stabil in acest moment esti tu, mama, deci trebuie sa-i arati ca viata merge inainte, ca fericirea vine din lucrurile mici, ca ne bucuram ca suntem sanatosi si ca avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice as putea spune, dar care pot fi luate ca reper in anumite situatii.'

Ioana Ginghina isi continua marturisirea de pe blog cu un indemn pentru toti ceilalti care trec prin clipe similare si sustine ca nu este o rusine sa ceri ajutor specializat, ba dimpotriva.

„Si da, ea , Ruxi, aceasta fetita de 10 ani este o minune, care ma ajuta foarte mult ca este acolo langa mine si nu ma lasa sa ma prabusesc.

O face inconstient, caci nu stie exact ce e in sufletul meu, dar exact aceasta naivitate a ei si multitudinea ei de dorinte imi da atata speranta. Voi incheia aici, caci inca nu am curaj sa vorbesc mai mult, dar m-am gandit sa-ti spun si tie ca este ok sa ceri ajutor specializat, daca e cazul.

Nu intotdeauna suntem atat de puternici ca sa ne rezolvam singuri problemele.', isi incheie Ioana postarea de pe blog.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au casatorit in urma cu 12 ani si au fost intotdeauna un cuplu discret, care nu si-a spalat rufele in public. De aceea, vestea ca se despart a venit ca un soc pentru fani. Se pare ca actorii nu au divortat inca si, momentan, trec doar printr-o separare fizica si nu una in acte. Alexandru s-ar fi mutat de acasa in urma cu patru luni, dar Ioana evita sa dea detalii despre starea casniciei lor, declarand ca asteapta finalul scolii pentru asta, asa incat fiica lor sa nu fie si mai afectata de separarea lor.

Sursa: viva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img