vineri, 29 martie, 2024

Ioana Tufaru traieste o adevarata drama! Gravida in sapte luni, fiica Andei Calugareanu A RECUNOSCUT! CERE DISPERATA AJUTOR

Distribuie:

Publicat:

Mai are doua luni pana va aduce pe lume primul sau copil, un baiat, asa ca Ioana Tufaru se gandeste deja la botezul fiului ei. Fiica Andei Calugareanu cauta nasi pentru copilul ei.

In ultimele luni, viata i-a suras Ioanei Tufaru. Daca pana de curand, ea si sotul ei locuiau pe strazi, dormeau in parcuri si nu aveau nici ce sa manance, totul s-a schimbat dupa ce Gigi Becali a vazut situatia acestora. Impresionat pana la lacrimi, Gigi Becali i-a permis Ioanei Tufaru sa stea in una dintre garsonierele pe care le detine.

Mai mult, el i-a platit analizele medicale si ii trimite in fiecare saptamana pungi intregi de mancare. Pentru ca acum nu mai are grija zilei de maine, Ioana Tufaru are mai multa grija de ea si incearca sa fumeze mai putin, pentru a nu face rau faptului.

Cauta nasi pentru copil!
In mai putini de doua luni, ea va aduce pe lume primul sau copil si, ca orice alta mama, ea se gandeste deja cum va arata baietelul, dar si ce nume ii va pune. Ioana are insa, acum, o alta problema care o macina si care nu o lasa sa doarma noaptea, Pentru ca nu are prieteni, nu stie cine ii va boteza copilul. De altfel, ea spera sa gaseasca parinti spirituali pentru fiul ei.

“Sper ca se vor gasi oameni cu suflet care sa doreasca sa faca acest lucru pentru noi, sa ne boteze ingerasul. Nu vrem petrecere, nu vrem fast, ci doar ca bebelusul nostru sa fie crestinat, sa fie aproape de Dumnezeu. Pana acum nu am gasit pe cine, eu si sotul meu nu prea avem prieteni. Ne avem doar unul pe altul si pe domnul Becali, care ne-a ajutat neconditionat”, a declarat Ioana Tufaru.

A avut o sarcina usoara!
Desi nu a avut bani sa mearga la medici, a dormit pe bancile din parc si nu s-a alimentat corespunzator, Ioana Tufaru are un copil perfect sanatos, conform ecografiei facute: “M-am minunat, mai ales ca eu fumez foarte mult. Cineva acolo sus ma iubeste”, a mai spus viitoarea mamica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img